Liverpool FC

Björn Melin

Trycksaker

Få fotbollsklubbar i världen är lika kända och älskade som legendariska Liverpool Football Club.

Björn Melin är en ambitiös och sportintresserad författare som nu har gett ut sin andra bok. När det var dags för Björn att skriva en bok om hans kära Liverpool FC fick vi äran att vara delaktiga genom hela processen. Från vita ark till färdig bok.

Vi tycker själva att boken blev precis så bra som vi hoppats. Skulle ni själva vara intresserade av ett exemplar så finns den att köpa hos de flesta bokhandlarna och även på Adlibris.

I samband med att vi skulle formge min bok om Liverpool FC var det självklart för mig att samarbeta med Jimmy Linderoth. Han formgav nämligen även min första bok ”Om tränarrollen och ledarskap” och jag visste vad jag skulle få: en kreativ, snabb och trevlig formgivare som är lätt att samarbeta med.

Jag har i arbetet med båda dessa böcker haft många egna ideér som jag bollat med Jimmy och som han antingen tyckt annorlunda om på ett konstruktivt sätt eller lyckats förstå och omvandla till konkret innehåll i böckerna. Att skapa något tillsammans har jag uppskattat mycket.

Jag är väldigt nöjd med Jimmys arbete och kan rekommendera honom å det starkaste till alla som behöver en duktig formgivare!

Björn Melin

Kontakt

Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig.

*Obligatoriskt