Vi är Klevland

Vi är en kombinerad reklambyrå och webbyrå. Ett härligt gäng som arbetar nära våra kunder och värdesätter genuina och långsiktiga samarbeten. Framgång når vi tillsammans genom ett gott partnerskap. Det är så vi hittar den bästa vägen framåt mot uppsatta mål. Vi kommer gärna på besök hos er och ni kan alltid känna er varmt välkomna att titta in hos oss. Ni hittar oss i närhet till naturen, i ett gårdshus mellan Åhus och Kristianstad.

Inget krångel

Den raka vägen är oftast den bästa. Vi gör det enkelt för er. Hos oss kan ni alltid känna er trygga i att vi levererar det vi lovar.

Gemenskap

Vi tror på delaktighet och gemenskap. Ett samarbete med oss på Klevland innebär att ni som kund får vara delaktig i projektet. Framgång når vi tillsammans.

Erfarenhet

Vi är ett kreativt team med bred kunskap och flera års erfarenhet. Ett lyckat samarbete blir till genom delade erfarenheter. Därför ser vi er kunskap och era upplevelser som en viktig del i arbetet.

Engagemang

Vi är engagerade och går väldigt långt i våra samarbeten för att nå de uppsatta målen. Vi läser på, ställer frågor och engagerar oss. På så vis kan vi förstå nuläget, se de behov som finns och leda projektet i rätt riktning.

Uppdrags­givare

Ett axplock av fantastiska företag vi fått äran att arbeta tillsammans med.

Jimmy Linderoth

Art director

E.

M. 0768 - 65 91 71

Karolina Ekberg

Creative director

E.

Markus Renström

Webbutvecklare

E.

Amanda Rohlin

Art director

E.

Sara Scott

Art director

E.

Naemi Rosander

Grafisk formgivare & fotograf

E.

Linda Mårtensson

Digital Marketing Specialist

E.

Läs mer om våra tjänster