LMT broschyr
Formplast logotyp

Digitalt

Hemsida, sociala medier, SEO eller kanske ett nyhetsbrev? Steget ut i den digitala världen är inte alltid spikrak. Vi tar fram kreativa lösningar med önskat resultat i fokus, där vi finns med er hela vägen från start till mål, oavsett projekt.

Trycksaker

Vi tror på trycksaker. Ett snyggt visitkort kan vara vägen till din största affär, en broschyr kan leda till ett gott samarbete. Med flera års erfarenhet i ryggen skapar vi trycksaker med hög kvalitet och precision.

Identitet

Ge ny energi till ert varumärke. Vi designar logotyper, tar fram grafiska profiler och skapar strategier.

Innehåll

"Content is king" så för oss är det en självklarhet att skapa, livesända och ladda upp innehåll, men att veta vilken typ av innehåll som är lämpat för just ditt varumärke är mindre självklart. Behöver ni hjälp med att skapa bra innehåll som stärker ert varumärke? Vi filmar, fotograferar och skriver texter. Vi sköter hela produktionen helt enkelt.

// Hemsidor
// Företagspresentationer
// Digital annonsering
// Sociala medier
// SEO (sökmotoroptimering)
// Nyhetsbrev
// Serviceavtal
// Webbhotell

Digitalt

Att synas på ett bra sätt i digitala sammanhang är nödvändigt för att nå framgång, det tror vi de flesta är överens om. Det gäller för majoriteten av alla företag och branscher idag. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar och strategier som levererar resultat.

Professionell webbyrå

Hemsidor är navet i vårt digitala erbjudande. Vi brinner för att utveckla kundanpassade och kreativa tekniska lösningar, som lyfter er kommunikation. En hemsida från Klevland är unik, speciellt anpassad för just er verksamhet och era behov. De hemsidor vi tar fram fungerar lika bra oavsett om besökaren använder mobilen, en surfplatta eller dator. Det är en självklarhet för oss. Användarvänlighet likaså. Våra hemsidor utvecklas med besökaren i fokus och byggs i WordPress, det gör att du enkelt kan uppdatera er hemsida helt själv.

Sökmotoroptimering (SEO) är en viktig del för att lyckas digitalt. Vi tillhandahåller sökmotoroptimering av er webbsida för att förbättra webbplatsens rankning hos Google, men även hos sökmotorer som YouTube och Bing. Ni kan beställa en gratis analys av er webbplats genom att klicka här.

Klicka här för att läsa mer om våra hemsidor!

Hemsida till mäklare

Mäklare på jakt efter ny hemsida? Vi hjälper er att lista bostadsprojekt på hemsidan direkt från Vitec, så att ni slipper dubbeljobb. Vi utvecklar kompletta hemsidor för mäklare och löser all integration mot mäklarsystemet Vitec Connect.

Hur syns ert företag på nätet?

Utifrån era mål och behov tar vi fram en kampanj som är riktad mot just er målgrupp. Vi arbetar med Google Ads, annonsering på digitala plattformar och givetvis även med kampanjer i sociala medier som Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok och Snapchat.

Låt oss göra jobbet

Vi sköter allt. Från att ta fram en välarbetad design, till programmering och hela vägen fram till lansering av er nya hemsida. Som webbyrå erbjuder vi även support, mailtjänster, SSL (https) och egna, pålitliga webbhotell för hosting.

// Annonser
// Broschyrer
// Butiksmaterial
// Böcker
// Direktreklam
// Kataloger
// Rollups
// Visitkort

Trycksaker

När det gäller tryck måste det bli rätt från början. Genom åren har vi ansvarat för mängder med trycksaksproduktioner för våra kunder och samarbetspartners. Vi tar ansvar hela vägen, från form och text till produktion och vi levererar i tid.

Vad vi gör

Vi tar fram samtliga trycksaker ni kan tänkas behöva i ert företag. Det kan vara att skapa en annons till en papperstidning, roll-ups att ta med på mässor eller ett snyggt visitkort som mottagaren kommer hålla hårt i. Inget projekt är varken för stort eller för litet för oss. Vi hjälper er med det ni behöver!

// Grafiska manualer
// Logotyp
// Presentationer
// Strategier

Identitet

Vi trivs som bäst när vi får vara med och ta ett helhetsgrepp, det är då resultatet blir som bäst. För att skapa förtroende är det viktigt att varumärket känns bra även i de minsta detaljerna. Allt från strategi till färgernas mättnad och kulör, typsnittets vikt och struktur. Alla detaljer samverkar för att skapa helheten. Ett helhetsintryck av företaget genom varje detalj. Det tror vi gör att ert budskap når ut, fastnar och bygger varumärket. Vi har alltid dörren öppen för dig som efterfrågar kreativ, vass och effektiv kommunikation.

// 3D
// Film
// Foto
// Live streaming
// Copy
// Drönare

Innehåll

Foto och film är enbart en del av det innehåll vi tar fram tillsammans med våra kunder. Oavsett om du behöver rörlig grafik, en instruktionsfilm, företagsfilm eller en 3D-animerad produktfilm så har vi resurserna för det. Vi har bland annat producerat instruktionsfilmer, tillverkningsprocesser och animeringar.

3D

Med professionella 3D-visualliseringar får produkter liv, miljöer blir verkliga och idéer kommer till liv.

Foto

Proffsiga bilder, levande, rätt känsla, evenemang, produkter, verksamheten och personal.

Rörligt levererar

Rörlig bild har tagit över, inte minst på nätet. Kanske inte så konstigt med tanke på hur enkelt det är att publicera videoklipp på sociala medier, hemsidor, YouTube och andra digitala kanaler. Vi kan film och hjälper er även med de mindre projekten.

Live stream

Sänd live genom Microsoft Teams, YouTube, Facebook och övriga plattformar. Vi har erfarenhet från både större och mindre produktioner och använder oss utav professionell utrustning för både ljud och bild.

Drönare

Att se världen från ett annat perspektiv drar till sig ögat och får hjärnan att ta till sig något nytt. Vi tar både bilder och skapar filmer med drönare åt våra kunder.

Copy

I den digitala världen är copy en av de viktigaste ingredienserna för att lyckas. Google och andra sökmotorer värdesätter innehållsrikt och relevant innehåll väldigt högt. Det gör era kunder också. Tillsammans kan vi arbeta fram rubriken som lyfter hela annonsen eller texten som gör att kunder klickar in på just er hemsida. Vi hittar en ton och ett uttryck som gör ert företag unikt.

Kontakt

Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig.

    *Obligatoriskt