Digitalt

Hemsida, sociala medier, SEO eller kanske ett nyhetsbrev? Steget ut i den digitala världen är inte alltid spikrak. Vi tar fram kreativa lösningar med önskat resultat i fokus där vi finns med er hela vägen från start till mål, oavsett projekt. Vi tar hand om alla svåra ord och termer så ni kan koncentrera er på det som är viktigt för er.

Trycksaker

Vi tror på trycksaker, vi vet att ett snyggt visitkort kan vara vägen till din största affär eller att en broschyr kan vara vägen till ett gott samarbete. Med över 5 års erfarenhet skapar vi trycksaker med hög kvalitet och precision.

Identitet

Ge ny energi till ert varumärke. Vi designar logotyper, tar fram grafiska profiler och skapar strategier.

Innehåll

Vi vet att "Content is King" så det är en självklarhet att skapa och ladda upp innehåll, men att veta vilken typ av innehåll som är lämpat för just ditt varumärke är mindre självklart. Vi hjälper er att ladda upp bra innehåll som stärker ert varumärke, vi filmar, fotograferar och skriver texter, vi tar hand om hela produktionen.

// Hemsidor
// Digital annonsering
// Sociala medier
// SEO (sökmotoroptimering)
// Nyhetsbrev
// Serviceavtal

Digitalt

Att synas på ett bra sätt i digitala sammanhang är nödvändigt för att nå framgång, det tror vi de flesta är överens om. Det gäller de flesta företag och branscher idag. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar och strategier som levererar resultat.

Hemsidor är vår grej

Hemsidor är navet i vårt digitala erbjudande. Vi brinner för att utveckla kundanpassade och kreativa tekniska lösningar, som lyfter er kommunikation. En hemsida från Klevland är unik, speciellt anpassad för just er verksamhet och era behov.

De hemsidor vi tar fram fungerar lika bra oavsett om besökaren använder mobilen, en surfplatta eller dator. Det är en självklarhet för oss. Användarvänlighet likaså. Våra hemsidor utvecklas med besökaren i fokus. Vi bygger våra hemsidor i WordPress, det gör att du enkelt kan uppdatera er hemsida helt själv.

Sökmotoroptimering (SEO) är en viktig del för att lyckas digitalt. Vi erbjuder sökmotoroptimering av er hemsida för att förbättra sidans rankning hos Google, men även hos sökmotorer som YouTube och Bing.

Vi erbjuder en gratis analys av er hemsida. Klicka här

Hur syns ert företag på nätet?

Utifrån era mål och behov tar vi fram en kampanj som är riktad mot just er målgrupp. Vi arbetar med Google Ads, annonsering på digitala plattformar och givetvis även med kampanjer i sociala medier som Facebook och Instagram.

Låt oss göra jobbet

Vi sköter allt. Från att ta fram en välarbetad design, till programmering och hela vägen fram till lansering av er nya  webbplats.

Vi erbjuder även support, mailtjänster och egna, pålitliga webbhotell för hosting.

// Annonser
// Broschyrer
// Butiksmaterial
// Böcker
// Direktreklam
// Kataloger
// Rollups
// Visitkort

Trycksaker

När det gäller tryck måste det bli rätt från början. Vi har genom åren gjort mängder med trycksaksproduktioner för våra kunder och samarbetspartners. Vi tar ansvar hela vägen, från form och text till produktion och vi levererar i tid.

Vad vi gör

Vi tar fram samtliga trycksaker ni kan tänkas behöva i ert företag. Det kan vara att skapa en annons till en papperstidning, roll-ups att ta med på mässor eller ett snyggt visitkort som mottagaren kommer hålla hårt i. Inget projekt är varken för stort eller för litet för oss. Vi hjälper er med det ni behöver!

// Grafiska manualer
// Logotyp
// Presentationer
// Strategier

Identitet

Vi trivs bäst när vi får vara med och ta ett helhetsgrepp, det är då resultatet blir som bäst. För att skapa förtroende är det viktigt att varumärket känns bra även i de minsta detaljerna. Allt från strategi till färgernas mättnad och kulör, typsnittets vikt och struktur. Alla detaljer samverkar för att skapa helheten. Ett helhetsintryck av företaget genom varje detalj. Det tror vi gör att ert budskap når ut, fastnar och bygger varumärket.

Vi har alltid dörren öppen för dig som efterfrågar kreativ, vass och effektiv kommunikation.

// Film
// Foto
// Copy
// Drönare

Innehåll

Foto och film är enbart en del av det innehåll vi tar fram tillsammans med våra kunder. Oavsett om du behöver rörlig grafik, en instruktionsfilm eller en 3D-animerad produktfilm så har vi resurserna för det. Vi har bland annat producerat instruktionsfilmer, tillverkningsprocesser och animeringar.

Foto

Proffsiga bilder, levande, rätt känsla, evenemang, produkter, verksamheten, personal,

Rörligt levererar

Rörlig bild har tagit över, inte minst på nätet. Kanske inte så konstigt med tanke på hur enkelt det är att publicera videoklipp på sociala medier, hemsidor, YouTube och andra digitala kanaler. Vi kan film och hjälper er även med de mindre projekten.

Drönare

Att se världen från ett annat perspektiv drar till sig ögat och får hjärnan att ta till sig något nytt. Vi tar både bilder och skapar filmer med drönare åt våra kunder.

Copy

I den digitala världen är copy en av de viktigaste ingredienserna för att lyckas. Google och andra sökmotorer värdesätter innehållsrikt och relevant innehåll väldigt högt. Det gör besökarna också.

Tillsammans kan vi arbeta fram rubriken som lyfter hela annonsen eller texten som gör att kunder klickar in på just er hemsida. Hitta en ton och ett uttryck som gör ert företag unikt.