Nyheter

5 jul 2024

Glad sommar!

Tiden är kommen för lite välförtjänt semester, och vi vill passa på att önska er en riktigt fin sommar, fylld med avkoppling och sol! Stort tack till alla kunder, samarbetspartners och vänner för ett fint första halvår. Vi ses!

31 dec 2023

Vi tar stora kliv!

2023 har varit ett otroligt händelserikt år – ett år fullt av spännande projekt och nya ansikten! Att se företaget växa och välkomna nya kollegor har skapat en känsla av gemenskap och stolthet. Trots de utmaningar vi mött har vi aldrig haft mer att göra. Det är vi stolta över, men också ödmjuka inför.

2 nov 2023

Välkommen tillbaka, Amanda!

Glada nyheter! Äntligen är vår fantastiska Art Director Amanda tillbaka efter sin föräldraledighet. Det är vi mycket glada för. Välkommen tillbaka, Amanda!

31 maj 2023

Nya Google Analytics 4!

Du vet väl att gamla Universal Analytics/GA3 slutar fungera 1 juli? En av de stora anledningarna till nya GA4 är att…

17 maj 2023

Välkommen, Sara!

Säg hej till vår nya Art Director: Sara! Sara älskar allt som har med färg och form att göra, men Köpenhamn och en riktigt god fika ligger också högt på topplistan. Hon har tidigare jobbat på byrå och drivit eget. Vi är riktigt glada över att ha Sara här hos oss och säger ett stort […]

17 maj 2023

Välkommen, Naemi!

Vi blir fler! Säg hej till Naemi som är vår nya grafiker. Med Naemi får Klevland in en stilsäker och skapande person som brinner för färg och form. Hon är dessutom vass med kameran och stärker upp vårt team även på den fronten. Tidigare har Naemi arbetat med grafisk produktion på ett möbelföretag med stor […]