Webbyrå i Kristianstad

HEMSIDOR ÄR VÅR GREJ

Vi är en kreativ webbyrå i Kristianstad med flera års erfarenhet av webbutveckling. Tillsammans tar vi fram den bästa lösningen som lyfter er kommunikation med era kunder. Vi värdesätter ett gott partnerskap och tar fram ett designförslag som möter era idéer och önskemål. En hemsida från Klevland är unik, för vem vill vara som alla andra?

Vi tar projektet från idé till lanserad hemsida.

En hemsida som ger intryck, skapar avtryck

Vi skapar hemsidor med användaren i fokus, som ger användarvänlighet för era besökare och som är enkel för er att sköta. Hemsidan kommer att vara snabbladdad och fungera lika bra oavsett om användaren besöker hemsidan via sin mobil, dator eller surfplatta.

Vi kan även hjälpa er med att optimera hemsidan och innehållet för att ni i framtiden ska kunna rankas högre i sökresultat på Google, vilket är en viktig kanal idag.

LAE clinic kollage hemsida

WordPress

Våra webbsidor byggs i WordPress, vilket gör det enkelt för er att uppdatera innehållet på hemsidan själva. Givetvis hjälper vi till om det skulle behövas.

SEO

Sökmotoroptimering (SEO) är en viktig del för att lyckas digitalt. Vi erbjuder även sökmotoroptimering av er nya hemsida för att förbättra webbplatsens ranking hos Google.

Serviceavtal

Uppdatera WordPress, installera tillägg och justera text och bild. Sådant som annars brukar vara lite svårt att få tid till, det sköter vi istället.

Webbhotell

Våra webbhotell är stabila och allt ingår i vår paketlösning. Vi hjälper er även med SSL-certifikat (https) och registrering av domän.

Uppdragsgivare

Ett axplock av fantastiska företag vi fått äran att arbeta tillsammans med.

Kontakt

Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig.

    *Obligatoriskt