Experts in processing lines

Rosenqvists Food Technologies

Digitalt, Innehåll

Rosenqvists Food Technologies i Kristianstad grundades 2009 av experter inom design och utveckling av processlinjer för potatis.

Tillsammans har vi tagit fram en hemsida som agerar informationsportal, där relevanta artiklar och produktinformation är viktiga beståndsdelar. Innehållet riktar sig både till intresserande inom branschen, befintliga och nya kunder. Hemsidan är dessutom enkel att både administrera och uppdatera.

Helhetslösningar för tillverkning av potatischips, snacks, nötter och pommes är några av deras expertisområden. Produktutveckling och design sker i Kristianstad, all tillverkning sker i den södra delen av Sverige. Det är även väl värt att nämna att Rosenqvists Food Technologies, bland annat är tillverkare av världens kanske största fritös.

Rosenqvists är en väletablerad aktör på den globala marknaden och försäljning sker både nationellt och internationellt, där den globala marknaden är den största. Bland företagets kunder återfinns några av Sveriges och världens mest välkända varumärken.

Kontakt

Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig.

    *Obligatoriskt