Nyheter

10 nov 2022

Vi söker Art Director/Grafisk formgivare

Vi utökar vårt team! Brinner du för grafisk formgivning? Vi söker dig som är kreativ och har en passion för att skapa visuell kommunikation. Ta chansen att bli en av oss! Det här är vi Klevland är en kombinerad reklambyrå och webbyrå. Vi är ett team med fem anställda, specialiserade inom grafisk design och webbutveckling. […]

21 okt 2022

Välkommen, Karolina!

Äntligen! Idag utökar vi Klevland-teamet och säger hej till Karolina. Hon går in på den helt nyskapade tjänsten som Creative Director. I Karolina har vi både idéspruta och struktur, och det är en kombination vi gillar. Vi ser fram emot att hennes bakgrund som redaktör, copywriter och kreativ egenföretagare ska göra avtryck hos oss. ”Jag […]

11 mar 2022

Vår uppdragsgivare Agtira storsatsar

Vår uppdragsgivare Agtira, tillsammans med Greenfood, planerar nu inför en storsatsning på deras gemensamma passion – urban farming.

Illustration maskinritning

2 feb 2021

Ny uppdragsgivare – Balk & Hål

Balk & Hål utför legotillverkning åt företag i stora delar av landet och arbetar även med innovationer och metallbearbetning.

Skärmdump - Välj e-postkonto

29 jan 2021

Lägg till e-postkonto – Windows

Hur du går tillväga för att lägga upp ett befintligt e-postkonto i applikationen E-post för Windows 10 med IMAP.

Klevland Reklambyrå - Illustration SoMe

27 jan 2021

Apples iOS 14 kan påverka dina Facebook ADs

Apples uppdatering av iOS 14 kan påverka hur du använder Facebook Pixel och Facebook Ads. Läs mer om hur du och ditt företag berörs.