10 nov 2022

Vi söker Art Director/Grafisk formgivare

Vi utökar vårt team! Brinner du för grafisk formgivning? Vi söker dig som är kreativ och har en passion för att skapa visuell kommunikation. Ta chansen att bli en av oss!

Det här är vi

Klevland är en kombinerad reklambyrå och webbyrå. Vi är ett team med fem anställda, specialiserade inom grafisk design och webbutveckling. Vi hjälper företag med allt från helhet till punktinsatser inom marknadsföring och kommunikation. Oavsett storlek görs varje uppdrag helhjärtat. Gemenskap och delaktighet är en värdegrund som genomsyrar hela vårt arbete, inte bara gentemot våra kunder utan även till våra medarbetare. Framgång når vi tillsammans. Vi är en arbetsplats där alla uppmuntras att engagera sig, utveckla och ta ansvar för projekt men också i företaget, teamet och sig själva i vardagen. 

Är du den vi söker? 

Gillar du att arbeta med grafisk formgivning, digital design och kanske film och foto? Kanske har du några års erfarenhet i yrkesrollen som grafisk formgivare, men det är inget måste. För oss är din personlighet av stort värde. Vi ser en positiv, engagerad person och idéstark lagspelare som ser lösningarna och glädjen i arbetet. 

Om tjänsten 

Din uppgift är att skapa material och content till uppdrag och kampanjer genom grafisk formgivning, foto och film. Som person sätter du användarens upplevelse först. Tillsammans med resten av teamet kommer du att vara delaktig i olika projekt och arbetsgrupper, och arbeta nära flera av våra kunder. Självklart har du erfarenhet från webb och kan ta en trycksak hela vägen från idé till original. Du har mycket goda kunskaper i Indesign, Photoshop och Illustrator. After effects är meriterande. Vi hoppar även högt av glädje om du dessutom kan fotografera eller filma, och vara delaktig från idé till levererat material. På Klevland tror vi på att underlätta vardagslivet. Du har därför möjlighet till arbete hemifrån en del dagar i veckan.

Placeringsort: Vi håller till i ett charmigt gårdshus mellan Åhus och Kristianstad. Böljande fält omger oss.

Omfattning: 100%. Uppdraget sker genom anställning. Vi tackar nej till frilansuppdrag.

Tillsättning: Snarast möjligt 

Vill du söka tjänsten?
Ansök genom att maila CV, personligt brev och din portfolio till .

Märk mejlet med ”Jobbansökan – Grafisk formgivare”.

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag är 30 november 2022.

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om hur det är att arbeta på Klevland, kontakta Jimmy på 0768-659171 eller . Välkommen med din ansökan!